Autoriserte Kabe Forhandlere

At vi er autorisert KABE forhandler innebærer at du som kunde kan føle deg helt trygg. Våre selgere og verksted er velutdannet og kan gi deg den beste service. KABEs ulike modeller finns i varierende størrelser med mange planløsninger. Synes du at det er vanskelig å bestemme deg? Gjør et besøk hos oss på Caranord! Her får du hjelp til å finne riktig KABE for din familie.

Campingvogner

Campingvogner

For å dekke alle de ulike behov og ønsker som finns blant caravaneiere har KABE utviklet fem modellprogram, hver og ett med unike egenskaper. Uansett om du velger en litt mindre campingvogn eller en stor modell kan du være sikker på å få året rundt-komfort, høy kvalitet, trygghet og smarte løsninger. Selvfølgeligheter som KABE aldri firer på.

Mer om våre campingvogner >
Bobiler

Bobiler

En KABE bobil er en investering i livskvalitet. Et valg for deg som vil det aller beste for deg og din familie. Et valg der du kan kjenne deg trygg på å ha et fleksibelt og bekvemt boende av høyeste kvalitet, tilpasset for de tøffe krav som både du og det skandinaviske klimaet stiller. Med all rett. KABE har fem ulike modellserier av bobiler for alle behov og ønskemål.

Mer om våre bobiler >
Bygg din KABE

Bygg din KABE

Funderer du på hvilken KABE vogn/bil som passer best? Sett sammen din egen campingvogn/bobil i KABEs konfigurator. Velg blant alle KABE modeller med planløsninger, trekk og utstyr.

Begynn å bygge >
10 grunner til å velge KABE

10 grunner til å velge KABE

Hvorfor KABE?

10 grunner til å velge KABE >
Nyheter

Nyheter

Nye modeller, evenement og andre nyheter fra oss finner du her.

Se KABE nyheter >
Virtuell messe

Virtuell messe

Se nyhetene fra KABE på den virtuelle messen. God tur!

Gå til den virtuelle messen >
KABE TV

KABE TV

Siste videoklippene med nyheter, instruksjoner og innredning fra KABE.

Se KABE TV >
KABE 360-visning

KABE 360-visning

Få en følelse av akkurat din planløsning med videoer der du i 360 grader kan sjekke rundt i campingvognen eller bobilen. Perfekt for deg som er interessert i en modell som vi for øyeblikket ikke har inne akkurat nå.

Se KABE 360-visning >

Caranord på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Caranord på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.

Caranord benytter informasjonskapsler!

Vi benytter informasjonskapsler for å bedre din opplevelse, analysere trafikken og gi deg et personlig tilpasset tilbud.