Om oss

Caranord - Din fritidsforhandler i Bodø og salten

Våren 1992 åpnet Caranord sitt salg av campingvogner og bobiler. I dag er man en autorisert forhandler av KABE og Adria campingvogner og bobiler i Bodø. Du skal føle deg trygg når du gjør en handel hos Caranord AS. For oss er fornøyde kunder det mest avgjørende for vår videre fremtid.

Vi lever av og for dere som kunder.

Om oss

Nytt og brukt

I tillegg til alle de nye modellene fra KABE, Adria, sunliving Caranord tilbyr også et stort utvalg i brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat. Har du noen spesielle ønsker er det bare å ta kontakt med en av våre flinke selgere.

Trygt mobilt fritidsliv

Alle campingvogner og bobiler fra Caranord er gjennomgått og fått service før leveranse. Her finns et autorisert KABE-Adria-sun Living verksted der du får hjelp med alle typer av service og vedlikehold slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig. Vi skal strekke oss langt for å oppnå dine drømmer.

Velassortert tilbehørsbutikk

I tilknytning til utstillingshallen finns en fullsortert butikk fra KAMA Fritid og Max Fritid, fylt med alt du behøver innen fritidstilbehør og campingutstyr. Det vi ikke har i butikken kan vi prøve å skaffe. Snakk med de i butikken eller send oss en mail på: butikk@caranord.no

Veletablert firma

Caranord AS i Bodø er et veletablert og velkjent firma med 25 år innen bransjen. våre ansatte står på for at kunder skal få en god opplevelse enten det gjelder service, eller kjøp/bytte av bobil eller campingvogn. Man har mange gjenkommende kunder og i årenes løp har tillitsfulle relasjoner blitt skapt med kjøpere i flere generasjoner.

Velkommen inn til oss og titt inn blant våre fritidskjøretøy!

Caranord på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Caranord på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.

Caranord benytter informasjonskapsler!

Vi benytter informasjonskapsler for å bedre din opplevelse, analysere trafikken og gi deg et personlig tilpasset tilbud.