Image

KABE - DEN STØRSTE SKANDINAVER

KABE - DEN STØRSTE SKANDINAVEN

Hos KABE i smålandske Tenhult begynte vi å produsere campingvogner på begynnelsen av 60-tallet. Vi har i løpet av nærmere 50 år lært hva som fungerer i et klima som vårt og hele tiden satset på å forbedre og forfine vognene våre.

Visjoner, idérikdom og en evne til å omsette gode ideer i praksis er det som har preget KABEs utvikling. Våre ambisjoner for et mer bekvemt og triveligere campingliv har resultert i en rekke unike løsninger – ikke minst når det gjelder viktige funksjoner som varme og ventilasjon. Vi overdriver ikke når vi påstår av KABE i et halvt århundre har gått i spissen for utviklingen av campingvogner, og det er i den ånden vi jobber videre. Vårt unike gulvvarmesystem og våre egenutviklede plaststendere med innstøpte luftkanaler er et par av våre patentsøkte oppfinnelser. Vårt optimerte ventilasjonssystem VarioVent er en patentert løsning som du ikke finner i noen annen campingvogn.

Bobilene våre, KABE Travel Master, er tuftet på solide kunnskaper og erfaringer. De er også resultatet av egne og kunders ønsker og – ikke minst – av vår egen kvalitetstenkning. Ved hjelp av kompetente håndverkere og dyktige teknikere kan vi bygge opp til fire hundre bobiler i året i vår 12 000 kvadratmeter store fabrikk, som fortsatt ligger i Småland. Kvalitet og sikkerhet, form og funksjon gjennomsyrer hele produksjonen, og det spørs om ikke de tøffeste kvalitetskontrollene gjennomføre av oss selv. Kvalitetstenkningen går igjen i alle detaljer – isolasjon, ventilasjon, varmesystem, vinduer, møbelkonstruksjon.

Og med alt standardutstyr som også inngår i prisen, får du mye mer for pengen


Bestill fukttest, service eller reperasjon her!

Bestill deler her!

Tlf. 75 56 37 55 - E-post: salg@caranord.no- roy@caranord.no - Åpningstider: Mandag - Onsadg: 09.00 - 16.00  Torsdager 09.00 - 16.00 - Fredag i lav sesong 09.16.00 ( Høysesong 09.00 - 17.00  Lørdager i lavsesong : Stengt - TLf Salg : 992 63755

Webesign og publiseringsløsning: mpDesign