Image

Vi ruller inn i fremtiden


 

 

Solifer Action

Med sin sporty og tiltalende design tilbyr Solifer Action, til tross sin lave pris, svært mye for pengene. Serien består av robuste, praktiske og prisvennlige bobiler og finnes i åtte ulike planløsninger, flere av dem med den smarte nedfellbare sengen som gir komfort for fire personer. Her finner du også funksjonelle alkovemodeller for den litt større familien og godt med lagringsplass. Dette er en perfekt serie for deg som går og tenker på å kjøpe din første bobil!

SOLIFER ACTION ER UTSTYRT MED elektrisk gulvvarme og isolert avløpsvanntank som bidrar til bobilenes gode vinteregenskaper. Taket og den bakre enden er av glassfiberarmert plast med 34 mm isolasjon i henhold til velkjent og utprøvd sandwichkonstruksjon. Resultatet er en solid bobil som tåler alt slags vær.


SOLIFER ACTION-BOBILENE ER BÅDE økonomiske og trygge å kjøre. En motor på 130 hk er standard og kan oppgraderes om ønskelig. Stolene i førerhuset er vridbare i de fleste bobilene, noe som sikrer det sosiale møtestedet rundt matbordet. Dessuten kan en femte sitteplass fås som tilvalg i mange av planløsningene. Flere av modellene har et panoramavindu i taket over førerhuset med fantastisk utsikt – som skapt for deg som vil oppdage mer.

VI SATSER I 2018 PÅ DENNE MODELLEN PÅ LAGER MED OG UTEN SENKESENG.
Image
T 738

Stor dobbeltseng i bobilens bakre del, hvor hodeenden
er plassert mot bobilens bakre vegg. Sittegruppen kan res
opp og gir da en ekstra soveplass for én voksen eller to barn. Separat dusj og toalett.


 


 


 


Bestill fukttest, service eller reperasjon her!

Bestill deler her!

Tlf. 75 56 37 55 - E-post: salg@caranord.no- roy@caranord.no - Åpningstider: Mandag - Onsadg: 09.00 - 16.00  Torsdager 09.00 - 16.00 - Fredag i lav sesong 09.16.00 ( Høysesong 09.00 - 17.00  Lørdager i lavsesong : Stengt - TLf Salg : 992 63755

Webesign og publiseringsløsning: mpDesign